Zadovoljne mama Gorana, ćerka Nina i beba Lana - Hug Bug

Zadovoljne mama Gorana, ćerka Nina i beba Lana


Drage Nataša i Jelena,

Ja bih mogla beskonaćno da pišem o svom oduševljenju već kad sam videla slike, a narošito sada kada sam i isprobala maramu. Od trenutka kada sam videla Hug Bug na netu nisam mogla da dočekam da ga kupim i „spakujem“ Lanu.
Pošo sam videla da ste neke slike uradili u Šumicama ponadala sam se da živimo blizu da mogu što pre da dodjem po maramu 🙂 I imala sam sreće. Drago mi je da ste i ti i tvoja svekrva bile raspoložene da mi izadjete u susret, hvala vam.
Mislim da sam pročitala svaku rečenicu sa sajta 🙂 I videla sve slike i snimke i zaista je odlišno objašnjeno kako se marama vezuje, tako da sam je vezala „na slepo“ bez gledanja u uputstva 🙂

Kad je Lana imala mesec dana ja sam htela da kupim kengura ali nisam zbog kukova, a jedina druga nosiljka za koju sam znala je sling marama, koja mi se nije dopala, nije mi delovala bezbedno. Sad sam opet htela da nabavim kengura, ali sam od doktorke Danijele Vukičević čula da je protivnik istih i preporučila mi je Hug Bug. Volela bih da sam ranije saznala, ali nikad nije kasno. Već sam preporučila maramu dvema mamama sa bebama, videćemo šta će rešiti.

Juče sam imala i više vremena da se posvetim starijoj ćerki Nini i provele smo lep dan i ja sam bila smirena jer nisam morala da gledam na 2 strane dok šetam. Živimo u kraju u kojem gotovo da nema trotoara, idemo po kolovozu gde kola jure pored nas i nezgodno je sa kolicima i još jednim malim detetom od 4 i po godine.
Do ulaza u prodavnicu ima 10 stepenika i uvek čekam da zamolim nekoga da mi pomogne oko nošenja kolica. Sad smo rešile te probleme 🙂

Čim popravim mobilni telefon, slikamo se i šaljemo slike.

Bubica je preslatka i uživo isto kao i na slikama 🙂

Puno pozdrava,
zadovoljne mama Gorana, ćerka Nina i beba LanaUtisci mame Milice Marama se pokazala super
Utisci mame Milice
Marama se pokazala super