Utisci tate Nenada - Hug Bug

Utisci tate NenadaHug-bug smo dobili na poklon a ni slutili nismo da će biti tako funkcionalan i efektivan u svakodnevnoj upotrebi.
Na naizgled kompleksno postavljanje smo se vrlo brzo navikli i od tada ga koristimo u šetnji naše bebe više nego sama kolica. Prednosti su ogromne i ogledaju se najviše u funkcionalnosti jer umesto cimanja i spuštanja kompletnih kolica, jednostavno vežem Hug-bug i sam izlazak u šetnju predstavlja pravo zadovoljstvo.

Ne znam da li treba uopšte da napominjem koliko uživanje mi predstavlja što je bebica non stop pripijena uz mene, a pri tome je dodatno zagrejana toplotom moga tela. Posebno zapažanje je estetika ovog sistema jer vidim da me prolaznici često gledaju zbunjeno pitajući se kako smo izveli da nosimo bebu na stomaku i to bez ruku…..vidim oduševljene i ljubopitljive poglede gde god se okrenem.

Mislim da bi uz malu reklamu, mogli da napravite čudo od biznisa. Još ako ste tako uspešni i u iznalaženju efikasnog čaja protiv grčeva očekujem da uz ova dva proizvoda vrlo brzo postanete milioneri 🙂

Srdačan pozdrav od vernog korisnika Hug-Bug-a

Nenad B.Utisci mame Marije i bebe Doroteje Pozdravi od mame Jovane i bebe Ane
Utisci mame Marije i bebe Doroteje
Pozdravi od mame Jovane i bebe Ane