Utisci mame Maše i bebe Marije - Hug Bug

Utisci mame Maše i bebe MarijeDrage mame,

Imam hrabrosti da isprobam novo ali ne donosim sud pre nego što sam u isti sigurna, stoga vam pišem tek nakon 3 meseca od početka korišćenja vaše marame.

Jedini problem koji imam je preznojavanje, pa čak i po ovom hladnijem vremenu, prosto tamo gde se dodirujemo beba i ja, obe budemo mokre. Doduše sad samo ja, pošto nju spakujem u skafander pa me ne dodiruje kožom.

Inače, da nema marame, teško bi nam se neko nasmešio na ulici, u prodavnici, u pošti, na pijaci, u sudu, .. kao što prognoziraste – mi smo atrakcija gde god se pojavimo. Nije fer prema bebama u kolicima ali šta je tu je. Teret slave stojički podnosimo 😉

Šta da vam kažem kad sam sa bebom u marami spakovala našu petočlanu porodicu za povratak kući sa sela. Celu kuću spremila, dok je beba spokojno, kao i uvek, spavala. Mada, imam problem – preko dana ona hoće da spava samo ako je izvedem i ako je u marami, ili u kolicima, kada je tata vodi.

Vrlo sam zadovoljna i srećna što sam poslušala svoj osećaj i poverovala vama i ljudima koji su ostavili komentare na vašem sajtu. Žao mi je što je nisam koristila i sa preostala dva deteta, mnogo bih bila pokretnija i opuštenija.

Mama Maša i beba MarijaAvantura zvana Roditeljski dodatak, sa šlagom! Stigla marama!
Avantura zvana Roditeljski dodatak, sa šlagom!
Stigla marama!