Utisci mame Gabrielle i Beatrice - Hug Bug

Utisci mame Gabrielle i BeatriceĆao Dve mame,

Izvinte što se javimtek sada, posle nedelju dana :o((( Stiglo nam je hug bug i SUPER je!!! Život mi je sad lakši, jer Beatrice baš lepo spava u hug bugu a ona obično teško zaspi preko dana!!! Tako da ja to koristim kad idemo u šetnju i u kući, jer ovako mogu i da radim nekoliko stvari dok Beatrice tamo uživa:)
Ne znam da li je to dobro ili nije da se ona navikne da bude skoro stalno sa mnom, ali do sad mi je stvarno pomogla mnogo, jer je ona mirnija i raspoloženija! Ona se rodila mala, imala je 1.930, ali skoro na terminu, već su primetili u 8. mesecu da je prestala da raste u stomaku i tako dalje, nije ni to važno, jer samo hoću da vam kažem da je Beatrice na početku bila u inkubaturu odmah posle porođaja i za nekoliko dana nismo se ni mazile, tako da zbog toga mislim da joj je važzno da oseti da je sigurna sa mnom. Samo se plašim da se ona previše ne navikne na to i da će biti teško to promeniti.

Je’l imate vi neki savet? Kako ste vi koristile hug bug i kako su bila vaša deca posle toga?

Šaljim sada 1 sliku, nije najbolja i nisam baš najbolje tad stavila hug bug, ali bio je prvi dan i samo tad i samo tako sam mogla da se slikamo:)

Hvala ti puno za pomoć :o)))

Pozdrav,
Gabriella i Beatrice


Draga Gabriella,

Hvala ti na divnim komentarima. Drago nam je da ti i Beatrice uživate. I uopšte nemoj da razmišljaš da li i koliko treba da je nosiš. Mi smo tu da volimo, grlimo, nosimo i mazimo svoje bebe. One su male i treba im naša ljubav i naš dodir da bi se osetile sigurnim i da bi napredovale.

Dakle, mi smo potpuno protiv tog „strogog“ načina vaspitavanja. Mi smo Bubicu i Vuka nosile u marami u svim prilikama, ponekad i skoro ceo dan… I sad su veliki, zdravi i veseli i ni na koji način se ne razlikuju od dece koja nisu toliko nošena. Staviše, mi mislimo da su i napredniji:)
Nošenje u marami se (npr. u Americi) posebno preporučuje za prevremeno rodjene bebe.

Ako budeš imala vremena, pročitaj tekst koji je Nataša pisala za portal Život na sajtu B92.

Veeeeeliki pozdrav za Beatrice, tebe i taju,
Jelena i Nataša

Dve mame.


Hvala lepo za tvoj mejl… Baš mi je drago što i vi mislite kao ja o vaspitavanju i drago mi je da čujem da ste i vi nosile maramu ponekad skoro ceo dan!
Pogledaću Natašin tekst sigurno a nadam se da ćemo se i upoznati jednom:)

Hvala ponovo za sve i… Ako i vama treba neka pomoć za nešto što ja mogu da vam pomognem (na primer: putovanje u Italji…;)) pitajte me slobodno:)

Sve najbolje!!!

GabriellaUtisci bake Ljubice Hvala na predivnom osećaju
Utisci bake Ljubice
Hvala na predivnom osećaju