Utisci male Maje - Hug Bug

Utisci male MajeĆaos dve mame!

Hvala za linkove, ali kao što ste shvatile, mi smo se snašli. Za sada se nosimo samo prsa o prsa, jer smo mali još, ali uskoro ćemo da isprobavamo i ostale poze. Gledamo vaš profil i site i informišemo se. Naravno da sam sve pročitala (o sigurnosti, najčešća pitanja). Zapravo ja sam par meseci pre nabavke nosiljke iščitavala razne komentare i članke. I odlučila se za sling ring. Učinilo mi se najprihvatljivije. Marame (poput Hug Bug-a) su mi se doimale jako komplikovane, zato sam se dvoumila. A kad smo ju dobili na poklon i ja je „praktično“ isprobala, puno nam se dopala. Tako da sling još nismo ni nosili. Kad budemo veći onda ćemo malo da menjamo 🙂

Elem, ja sam vam like-er na facebook-u i pokušah da vam zakačim fotke, ali nisam uspela. Sad ću ti poslati koju, i naravno da mozeš da nas „prikačiš“ kao i naše oduševljenje.

Inače u Banjoj Luci nisam nikoga videla da nosi bebca u marami ili čemu sličnom (sem Romkinja) tako da smo mi u centru pažnje gde god krenemo. Istina neki se začude, neki opominju, a najčešće smo simpatične tako uljuljkane.

Pozz od Maje i mene!Utisci mame Mione Utisci mame Ivane
Utisci mame Mione
Utisci mame Ivane