Uslovi kupovine - Hug Bug

Uslovi kupovine


Osnovni podaci o firmi

Naziv: Moonwalker Images d.o.o. Beograd – Ogranak Hug Bug
Jurija Gagarina 55, Beograd
Delatnost i šifra delatnosti: Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta, šifra 4791
Matični broj: 20549378
PIB: 106177184
web adresa: www.dvemame.com, www.hug-bug.com
kontakt telefon: 069/484-284-5
kontakt email: dvemame@dvemame.com

Tačan opis ponuđenih roba i usluga

Dve mame su se potrudile da opišu sve svoje proizvode detaljno. Opis proizvoda, kao i često postavljana pitanja u vezi sa njima možete naći uz sam proizvod izložen u prodavnici. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, kontaktirajte nas putem email-a dvemame@dvemame.com i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.

Kontakt podaci

E-mail: dvemame@dvemame.com
Kontakt telefon: 069/484-284-5.

Napomena: Primarni vid komunikacije sa Dve mame je putem email-a; na mejlove odgovaramo u najkraćem roku, a najkasnije do kraja sutrašnjeg dana nakon prijema email-a korisnika.

Poručivanje se vrši isključivo putem online prodavnice, ne primamo ih putem telefona.

Poručivanje

Porudžbine se šalju isključivo putem prodavnice sajta dvemame.com. Ovakav vid poručivanja možete obaviti u bilo koje doba dana, i odmah će vam stići automatski generisan email sa detaljima vaše porudzbine.
Dve mame posluju samo putem interneta, naši proizvodi se ne mogu naći u maloprodajnim objektima.

Način plaćanja

• Pouzećem u gotovini (samo za porudžbine iz Srbije)
• Platnim karticama putem veb-sajta (za sve porudžbine)

Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostava u Srbiji:

Cena dostave je 300 dinara za celu Srbiju.

Pakete šaljemo ponedeljkom i četvrtkom.

Paketi koji se šalju za Beograd stižu istog dana kada budu poslati – dakle, u ponedeljak i četvrtak. Mogući su retki izuzeci kada će paket u Beogradu biti dostavljen sutradan: u utorak ili petak, a kupce će o tom odlaganju obavestiti kurirska služba.

Pakete koji se dostavljaju van Beograda takođe šaljemo ponedeljkom i četvrtkom.

Paketi koje pošaljemo u ponedeljak stižu narednog dana, odnosno u utorak.

Paketi koje pošaljemo u četvrtak sigurno stižu u petak, ali postoji mogućnost da budu dostavljeni i u subotu, u zavisnosti od opterećenosti kurirske službe koja ih dostavlja.

U slučaju praznika (Nova godina, Božić, Uskrs, 1. maj i slično) paketi će biti preuzeti prvog radnog dana kurirske službe nakon praznika.

Uz potvrdu porudžbine, svakom kupcu mejlom šaljemo detaljne informacije o tome kada mogu da očekuju isporuku svojih proizvoda, kao i kontakt kurirske službe, koju mogu kontaktirati u slučaju problema sa dostavom.

Hvala na razumevanju i strpljenju da dočekate svoje Hug Bug proizvode.

Tokom našeg višegodišnjeg rada menjale smo kurirske službe sa kojima sarađujemo, u potrazi za najpouzdanijom, najljubaznijom, najbržom i ekonomičnom uslugom, svesne da su naši partneri koji vam dostavljaju naše proizvode slika i prilika Hug Bug-a pred vama. I pored toga, propusti se ipak ponekad dešavaju, i zato vam unapred zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju.

Paketi bi trebalo da budu dostavljeni korisnicima sutradan: u utorak, petak, odnosno subotu i možete ih pratiti putem jedinstvenog koda vaše pošiljke koji ćemo vam poslati mejlom nakon što kurirska služba preuzme paket.

Kurirska služba sa kojoj sarađujemo za dostavu u Srbiji je Makart. Ukoliko imate određeno vreme kada znate da ćete biti na adresi naznačenoj za dostavu, u napomeni porudžbine navedite u kom periodu vam odgovara da bude dostava (na primer: dostaviti paket najkasnije do 12h jer posle toga nećete biti kod kuće) i mi ćemo vaše želje preneti kurirskoj službi. Nažalost, ne možemo da garantujemo da će dostava biti u naznačenom periodu, ali praksa pokazuje da se molbama uglavnom izlazi u susret.

Ukoliko želite da sa kurirskom službom direktno dogovorite vreme dostave paketa, putem mejla ćemo vas obavestiti o broju vaše pošiljke i dati vam telefon kontakt centra kurirske službe kako biste od njih dobili broj mobilnog telefona kurira zaduženog za vaš rejon i direktno stupili sa njim u kontakt.

Dostava u inostranstvu:

Dve mame šalju svoje pakete u zemlje bivše Jugoslavije (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija) i šire (videti napomenu).

Dostavu vršimo putem usluga Pošte Srbije na adresu naznačenu u vašoj porudžbini.

Cena dostave za pakete koje najčešće šaljemo (npr. jedna marama, marama i majica, marama i ogrlica) iznosi 10 EUR . Ako vaša porudžbina sadrži dve ili više marama (ili maramu i dve majice), zbog težine pošiljke, cena dostave je 13 EUR.

Napomena: Troškovi dostave u druge zemlje, van regiona bivše Jugoslavije, su viši i pojedinačno ih obračunavamo, u skladu sa cenovnikom Pošte Srbije. O tačnom iznosu troškova dostave ćemo vas obavestiti e-mailom.

Pakete u inostranstvo šaljemo jednom nedeljno, sredom, a očekivano vreme dostave je oko 10 dana nakon slanja. Status vaše pošiljke možete pratiti putem sajta Pošte Srbije.

Dostavu ćete platiti karticom unapred zajedno sa samim proizvodima koje odaberete u prodavnici Dve mame.

Napomena: Ako se u vašoj državi naplaćuje carina ili neka druga dažbina za ovu vrstu proizvoda, moguće je da će vam biti naplaćena uvozna carina. To zavisi isključivo od carinskih i drugih propisa u vašoj državi i Dve mame na to ni na koji način ne mogu da utiču.

Molimo vas za strpljenje jer Dve mame tek uspostavljaju dostavu proizvoda u inostranstvo, i učinićemo sve što je u našoj moći da vam pravovremeno pružimo detaljne informacije o ukupnim troškovima koje ćete snositi.

Izjava o konverziji

Sve naplate će biti izvršene u srpskoj valuti – RSD. Iznos koji će biti naplaćen sa vaše kreditne kartice se dobija konverzijom evra u RSD prema tekućem kursu Narodne Banke Srbije na taj dan. Kada se naplaćuje sa vaše kreditne kartice, ista suma se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu asocijacija kreditnih kartica. Usled ovih konverzija, postoji mogućnost razlike naplaćene sume u odnosu na sumu izraženu na našem sajtu.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Dve mame (Moonwalker Images d.o.o. – Ogranak Hug Bug) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima kako bismo im pravovremeno dostavili odabrane proizvode, informisali ih u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni u Dvemame.com (Moonwalker Images d.o.o. – Ogranak Hug Bug), kao i poslovni partneri i saradnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu.

Reklamacije

E-mail za reklamacije: dvemame@dvemame.com
Telefon za reklamacije: 069/484-284-5

Napomena: Dve mame, zbog prirode organizacije posla, koriste email kao primarni vid komunikacije. Ukoliko imamo propušteni poziv od vas uzvratićemo ga što je pre moguće.
Dve mame imaju visoke standarde brige o kupcima, cenimo vaše sigestije za poboljšanje našeg rada i primamo reklamacije.

Pre korišćenja proizvoda molimo vas da ga detaljno pregledate.

Zbog bezbednosti vašeg deteta Hug Bug marama ne treba da ima bilo kakva oštećenja.

Hug Bug proizvodi kao što su: ogrlica, narukvica ili glodalice su ručno rađene, te usled toga mogu imati male nesavršenosti koje ne utiču na njihovu bezbednost i funkcionalnost. Molimo vas da imate to u vidu.

Ukoliko dođe do oštećenja proizvoda koja su posledica neadekvatne izrade (npr. paranje konca), uvažićemo vašu reklamaciju. Ukoliko se proizvod ošteti na drugi način usled nepažnje korisnika, ne možemo da uvažimo reklamaciju.

Za reklamaciju nije neophodno da sačuvate račun jer Dve mame vode evidenciju svojih kupaca od osnivanja zbog pružanja usluge kupcima najviših standarda. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Pošaljite nam fotografije oštećenog proizvoda koji ste naručili na dvemame@dvemame.com ukoliko ste u mogućnosti.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, Hug Bug maramom, a ne radi se o neispravnosti ili oštećenju, molimo vas da nam se obratite za podršku putem mejla, jer korisnici nekada naiđu na početničke poteškoće dok ne savladaju vezivanje marame i smeštanje bebe u nju. Tu smo da vas osnažimo da savladate početne prepreke i uživate u roditeljstvu koristeći vaš Hug Bug.

Ukoliko želite da proizvod ipak vratite, možete ga zameniti za druge proizvode, u manjoj ili većoj vrednosti, sa doplatom ili povraćajem novca u zavisnosti za koju se opciju opredelite. Vraćanjem proizvoda a bez zamene za neki drugi, dobijate svoj uložen novac na isti onaj način koji ste vi platili, gotovina ili na račun sa koga ste platili platnom odnosno kreditnom karticom. Proizvod koji menjate ili vraćate OBAVEZNO mora biti neoštećen, da nije korišćen (uključujući i pranje) i U ORIGINALNOJ AMBALAŽI. Kupac snosi troškove dostave prilikom zamene (dostava u oba smera: i vraćenog proizvoda i novog koji se uzima u zamenu) ili vraćanja proizvoda.

Budite sigurni da ćemo sve opravdane reklamacije prihvatiti i u zavisnosti od vaših zahteva zameniti proizvod ili vratiti uložen novac.

Napomena: reklamacije primamo u roku od 7 dana od prijema pošiljke.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Dve mame (Moonwalker Images d.o.o. – Ogranak Hug Bug) su u obavezi da povraćaj vrše isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Cene

Sve navedene cene na sajtu su sa izraženim PDV-om. Ukoliko kupac poruči robu, a u međuvremenu se promeni cena tog proizvoda Dve mame će prihvatiti cenu koja je važila u trenutku prijema porudžbenice.