Skeptičnost na početku oduševljenje na kraju! - Hug Bug

Skeptičnost na početku oduševljenje na kraju!


Skeptičnost na početku oduševljenje na kraju!

Ovo bi moglo u najkraćem biti moje viđenje i prvi susret sa Hug Bug maramom. Kao iskusni roditelj moram priznati da mi je sve to na početku delovalo prilično čudno, međutim čim sam prvi put poneo dete u marami – oduševio sam se!

Kao i svaki neverni Toma mislio sam da je to samo trenutni osećaj pa sam izašao u šetnju sa bebom od 11 meseci i namerno nisam hteo poneti maramu, vodeći se mišlju: pa ja sam utrenirani i dugogodišnji vežbač, šta će meni marama da bih nosio dete! Već nakon desetak minuta nošenja deteta u rukama vidim da mi napor na vratu postaje sve veći, ponovo ponosno balkanac neće da prizna sam sebi da treba probati i nešto novo; nastavio sam dalje osećajući malo po malo sve veće bolove u predelu leđa, zamislio sam se….

Moj sledeći izlazak u šetnju je bio sa Hag Bag maramom. Verovali ili ne šetnja je trajala više od dva sata. Verovatno se sad pitate da li je bilo problema i odmah ću vam reći – jeste, ali samo sa mojom sujetom da prelomim u sebi i priznam da je marama pravo osveženje – u bukvalnom smislu čini zivot lakšim, pa nakon mog iskustva od srca mogu preporučiti svima koji imaju malu dečicu: uzmite Hag Bag maramu za nošenje – nećete se pokajati.

Ponosni teča se zahvaljuje Jeleni i Nataši koje su omogućile da i kod nas možemo uživati u čarima Hag Bag marame, ali suština je da deca uživaju mnogo više….

Miloš J.Markovi utisci Utisci tate Aleksandra
Markovi utisci
Utisci tate Aleksandra