Pozdravi od mame Lane i bebe Vida - Hug Bug

Pozdravi od mame Lane i bebe VidaDrage Jelena i Nataša,

Marama mi je jutros stigla, sve pohvale za brzinu dostave.

Ovaj način nošenja me je zanimao još od kad sam ostala u drugom stanju. Kao da sam znala da ću dobiti malog bebca koji ima blagi problem sa refluksom, pa najlepše spava kada ga uspravim.

Ipak, nisam se usuđivala da kupim maramu pre nego što je probam i uverim se da nam ovakav tip nošenja odgovara.

Pre neki dan stigla mi je sestra iz Belgije i donela svoju, pa sam je pozajmila da probam i bila zadovoljna kako je beba to prihvatila. Pomislila sam da preko nje naručim da mi donese iz inostranstva (logikom da ću radije kupiti oprobani model i kvalitet), međutim shvatila sam da ne mogu da je naručim za ispod 65 eura (ovo vam nije poziv da podignete cenu :), ipak živimo u Srbiji, gde je, kad se beba rodi, i 40-ak evra veliki trošak…), a često su „dizajnirane“ i dezenirane, samim tim skuplje, a manje uklopive sa mojom odećom.

Tako sam se konačno odlučila da naručim maramu od vas.

Utisak?
Prezadovoljna sam! Marama je divna i mekana, zaista je prijatno nositi je. Sigurna sam da se i bebi više sviđa od sestrinog modela koji je nerastegljiv i grublji.

Bila sam previše nestrpljiva pa sam počela da je koristim pre prvog pranja. Stigli su mi i grejači i kapica, ali su nam oni malo veliki za sada. Porašćemo 🙂

Jedina „zamerka“, mada i to ima svoje pozitivne strane, je što mi je marama predugačka (ja sam jedna sitna mama), pa je obmotam dva puta i vežem na leđima. Neka, fino će mi grejati krsta u hladnijim danima 🙂

Pozdrav, mama Lana i beba VidPozdrav od bebe Magdalene i mame Vukice Marama čeka malu Saru
Pozdrav od bebe Magdalene i mame Vukice
Marama čeka malu Saru