Pohvale i mala zamerka mame Olivere - Hug Bug

Pohvale i mala zamerka mame Olivere


Čekala sam da isprobam maramu pa da vam vratim mail.
Ovo je fantastično, praktično, lako, zanimljivo… Ovo mi je druga beba pa mogu da zaključujem koliko mi je sve olakšano. Živimo u brdovitom delu Beograda pa je i sama šetnja napor. Zgrada ima jako strme stepenice i za nošenje kolica (a sva su teška sa bebom koju treba da nosite) je jako nezgodno.
Pre smo koristili kengur, ali i ja i tata, pa je svaki put bilo potrebno vreme da se ponovo podesi – užas. Sada je sve lako, a ja mogu napolje i sa malim Matijom i sa hiperaktivnom Mašom koja ima 2 godine.

Hvala za savet vezano za puštanje boje. I moja akva plava marama je pustila boju u prvom pranju. Ubacila sam onu maramicu što skuplja boje sa vešom i , ako je suditi po njoj, mogla sam baš lepo da sredim celu mašinu dečijeg veša. Kada napravim neku zanimljivu fotografiju poslaću vam. Treba nam malo vremena da se uhodamo.

POHVALA: Svi vaši email-ovi su me jako prijatno iznenadili. Došlo je vreme da dosta stvari poručujemo preko interneta i svi su zvanični i ponekad neljubazni. Kod vas to nije slučaj, i svaka pohvala za ljubaznost i posvećenost svemu.

MALA ZAMERKA: Kada se poručuju marame treba izabrati boju. U ponudi imate jako lepe, ali kada se poručuje to se ne vidi. Npr, ja akva plavu nisam ni znala koja je dok nisam videla u vašoj galeriji pa dobila vašu potvrdu u mail-u. Ne znam ni kako izgleda mint zelena ili royal plava. Možda ne bi bilo loše da uz naziv boje stavite i neku fotografiju.

Veliki pozdrav za dve mame, pa se čujemo uskoro za majice za dojenje. Ovi sa zavoda mnogo kasne sa isplatama trudničkog i porodiljskog.

Olivera N.Utisci mame Vukice Hug bug je pravo otkrovenje
Utisci mame Vukice
Hug bug je pravo otkrovenje