Kontakt - Hug Bug

Kontakt


Drage trudnice, mame i tate, i njihovi drugari i rođaci! 🙂

Vaš Hug Bug možete da naručite u Prodavnici na našem sajtu gde imate sve potrebne informacije o ceni Hug Bug marame, rokovima isporuke i gde možete da vidite u kojim sve divnim bojama je marama trenutno na raspolaganju.

Kao trudnice, obe smo bile veoma nestrpljive i često želele sve „sada i odmah“. Zato razumemo ukoliko želite da stupite u kontakt sa nama putem mobilnog telefona i tako direktno i brzo dobijete odgovor na neko pitanje.

Međutim, obe smo zaposlene mame sa po dvoje male dece. Iz tog razloga nismo u mogućnosti da se redovno javljamo na telefon, niti izlazimo u susret molbama da se marama lično dostavi ili preuzme.

Ako su Vam potrebne dodatne informacije najbolje je da nam pišete na dvemame@dvemame.com.

Želimo da svakoj mami, tati, sestri, ujki, baki, potencijalnim poslovnim partnerima i svima drugima posvetimo punu pažnju. Zato vas molimo za razumevanje i malo strpljenja ukoliko vam se ne javimo odmah. Hvala unapred!

Trudićemo se da u najkraćem roku odgovorimo na vaš email ili uzvratimo poziv! U međuvremenu možete da pogledate našu stranicu sa odgovorima na često postavljana pitanja jer ćete tu možda naći ono što tražite.

Ukoliko na našem sajtu ne nađete odgovor na vaše pitanje, možete nas kontaktirati i putem date kontakt forme na dnu ove stranice.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    [recaptcha]