Dođi sa bebom na HugBug-ovanje! - Hug Bug

Dođi sa bebom na HugBug-ovanje!


Drage naše,

Ponekad se “smorimo” jer nam dan sa bebom izgleda kao dan mrmota: svaki je suviše sličan prethodnom (i narednom), bavimo se samo bebom i bebećim temama, deluje nam da zakržljavamo i pitamo se: a gde sam tu ja?!

Kada žmu dođe sa posla potrebna nam je njegova podrška, pažnja (ili samo da pričuva dete da bismo išle u WC ili pojele obrok na miru!), a on ume da bude smlaćen od još jednog napornog radnog dana.

Izvor: www.instagram.com/p/1oVwVJyFYe

Sa druge strane, kada i uspemo da uzmemo neko vreme za sebe, tako što nam dođu tetka ili mama da pričuvaju bebu ne bi li mi danule dušom – zna da nas sustigne i mrcvari Njeno visočanstvo Griža Savesti.

Da bismo se uspešno nosile sa oba izazova, i to uz dobru zabavu i sjajnu atmosferu pozivamo te na HugBug-ovanje! Ovo je šesto HugBug-ovanje po redu 🙂

Ovde ćeš sresti druge mame koje imaju slična interesovanja i u sličnoj su životnoj fazi kao i ti, a obavezno povedi i bebu!

Šta ćemo da radimo?

Ako se neka od vas nije snašla sa Hug Bug maramom:

Pomoći ćemo da se Hug Bug bezbedno i udobno veže i smesti beba u nju.


Ukazaćemo na česte nenamerne greške prilikom nošenja beba u marami kako bi nošenje bilo još udobnije.

Odgovoriti na sve nedoumice u vezi sa nošenjem beba (često nas pitaju o nošenju beba okrenutih unapred).

Pokazaćemo ti koje srodne proizvode imamo koji mogu da olakšaju i ulepšaju roditeljstvo, a konačno ćeš moći i da ih probaš, opipaš, “ošacuješ” – jer naši se proizvodi mogu naći samo online.

I, za kraj: šlag na tortu:

Đuskaćemo i naučiti jednostavnu koreografiju salse pod vođstvom salsa instruktora, gde će bebe biti u Hug Bug marami (i verovatno će zakuntati posle circa 3 minuta đuskanja) da se razmrdamo, smejemo i prosto – uživamo!

Za svaku mamu koja nema Hug Bug maramu – obezbedićemo je.

Evo kako nam je bilo prošli put:

Kada i gde:
U nedelju, 03. juna od 13.30 do 15.30h u fitnes centru Ladies Corner u naselju Belville (bivša pedijatrija Doma zdravlja Jedro).

Da bismo pokrile troškove organizacije ulaz se plaća 150 dinara.

Autobuska stanica je blizu, kao i parking kojeg uvek ima u obližnjem Delta City-ju.

Sala prima ograničeni broj mama i beba da bi nam svima bilo prijatno, pa te molimo da se prijaviš putem mejla dina@dvemame.com ili telefona: 069/484-284-5.

Ukoliko imaš dragu prijateljicu koja je trudna (Hug Bug dobro dođe i u trudnoći kao potpora za trudnički stomak) ili koja ima bebu – slobodno prosledi naš poziv.

Radujemo se da zajedno sa bebama ušarenimo nedelju Hug Bug maramama, razmrdamo se i pokrenemo sjajnu energiju uz ritam neodoljive salse.

Sa ljubavlju vaše Dve mame,
Jelena i NatašaUtisci mame Marine Pravi razlog zašto mame ne mogu da spavaju kada beba spava
Utisci mame Marine
Pravi razlog zašto mame ne mogu da spavaju kada beba spava