Utisci mame Jelene - Hug Bug

Utisci mame JeleneDrage mame,

Htela sam da vam se zahvalim na marami koja je ispunila moja očekivanja. Ona mi je poput „treće“ ruke koja mi, otkako sam postala mama po drugi put, više puta tokom dana „zafali“.;)

Prvi put sam uspela da sredim malo sobu, ne obazirući se na to da li će beba da mi se probudi, čak nisam ni provela pola sata, kao inače, uspavljujući je i „strepeći“ da li ću da je probudim šuškanjem po sobi, već sam je nahranila, budnu stavila u maramu i odmah krenula u akciju spremanja sobe. Zapanjila sam se kada sam shvatila da je Ina zaspala posle samo 5 minuta provedenih u marami, a da ja nisam tome doprinela, štaviše, za tih par minuta sam sredila sobu.:)

Hug Bug mi je takodje dao slobodu i lakoću kretanja, jer sada ne moram da razmišljam o tome ko će da mi nosi preteška kolica, da li će zaplakati kad je spustim u ista itd., već je samo zavijem u maramu i krenem gde mi je volja.

Psihički, a i fizički, sam rasterećena, što mi u ovim trenucima velike iscrpljenosti itekako znači.

Sa prvim detetom nisam ni pomišljala da odem do neko bučnijeg i prometnijeg mesta, kao što su robne kuće, tržni centri i tome slično, tako da su drugi išli u nabavku umesto mene, a sada bez problema skoknem gde god poželim. Kada se krećem, Ina sve vreme spava u marami, ne trepne, a kad poželim da se istuširam, umotam je svom mužu ili majci oko struka i ne brinem.;)

U prilogu imate fotografije mog muža i moje mame sa Inom (marama im stoji malo „ukrivo“;)), kao i mene i Ine u kafiću, u Mercator-u, kako ispijamo djus u čast Ininog prvog meseca.;)

Odlične ste (mislim na celokupnu ideju sa maramom, majicama, potom i na FB-stranicu, kao i na izvrsne priloge o radjanju, obilasku porodilišta itd.), samo napred!

Puno pozdrava od hepi mama Jelene 😀


i nastavak…

Zdravo mame,

Hvala na komplimentima, u moje ime i ime moje mame, a muž mi sad plače, pošto niste pohvalile i njegov izgled 😉 Vidim da ste postavile slike na sajt, a o tome su me obavestile moje dve drugarice koje takodje planiraju da uzmu Hug Bug.

Pre neki dan, u Delta City-ju, „snimi“ mene suprug jedne žene koja je nosila isto bebu kao i ja, u marami, i mahnula mi je, prišla, pa smo razmenile utiske. Ona ima dvoje dece i prezadovoljna je. Inače, marama joj je iste boje kao i moja, pa smo izgledale kao promoterke vašeg proizvoda usred tržnog centra, haha!

Jelena Ć.Pozdravi od mame Katarine i hug bug drugara Utisci mame Aleksandre
Pozdravi od mame Katarine i hug bug drugara
Utisci mame Aleksandre